Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Σύλλογος Φίλων Καϊρείου Βιβλιοθήκης !!!!


Πρόγραμμα δραστηριοτήτων 2014
Σάββατο 8 Μαρτίου, 11:30 π.μ., ξενάγηση στις «Νύφες» του Μουσείου Μπενάκη, Κτήριο οδού Πειραιώς. Οι ενδιαφερόμενοι θα καταβάλουν στο ταμείο το εισιτήριο του Μουσείου 5 €. Συνάντηση στο αίθριο του Μουσείου στις 11:15 π.μ.
Δευτέρα 17 Μαρτίου, 7:30 μ.μ., παρουσίαση του βιβλίου Άνδρος 1944-1945. Επτά Νέοι Συζητούν (Λεύκωμα Αντώνη Πολέμη), ζωγραφική Κυριάκος Βαρδακώστας, επιμέλεια Πόπη Πολέμη, έκδοση της Καϊρείου Βιβλιοθήκης, Άνδρος 2014 (χορηγία του Συλλόγου Φίλων και της Φλωρίτας Βαρδακώστα-Σιγάλα), στο Κέντρο Ελληνικής Παράδοσης, Μητροπόλεως 59 και Στοά Πανδρόσου 36, σταθμός ΗΣΑΠ Μοναστηράκι, 1ος όροφος. Θα προσφερθεί κρασί. Είσοδος δωρεάν.
Παρασκευή 28 Μαρτίου, 7:30 μ.μ., προβολή της ταινίας «Μικρά Αγγλία» και συζήτηση με τη σεναριογράφο Ιωάννα Καρυστιάνη και τον σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη, στη Ταινιοθήκη της Ελλάδος-ΛΑΪΣ, Ιερά Οδός 48 και Μεγάλου Αλεξάνδρου, σταθμός μετρό Κεραμεικός. Τιμή εισιτηρίου 15 €. Το σύνολο των εισπράξεων θα διατεθεί από τον Σύλλογο για την ενίσχυση της Βιβλιοθήκης.
Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου, πρωί, επίσκεψη και ξενάγηση στη Βιβλιοθήκη της Σχολής Αγίας Τριάδας στο Κόρθι. Θα προβλεφθεί μετάβαση από τη Χώρα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να ενημερώσουν τη Βιβλιοθήκη για να γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός.
Παρασκευή 8 Αυγούστου, απογευματινή γιορτή στον Πύργο Αγαδάκη στα Απατούρια.
Κυριακή 10 Αυγούστου, πρωί, Γενική Συνέλευση Φίλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου